Ten sok to naturalne wsparcie odporności i energii w chłodniejszym sezonie!
8 MIN
3 PORCJE
Pomarańczę sparz i obierz, marchewki wyszoruj. Gruszki i jabłka dokładnie umyj. Wszystko wyciśnij w wyciskarce.
Gruszki nawadniają organizm, wspomagają trawienie i łagodzą stany zapalne dzięki wysokiej zawartości błonnika i antyoksydantów.
Jabłko dostarcza pektyn, które regulują pracę jelit oraz wspierają gospodarkę cukrową i zdrowie jelit.
Marchew jest bogata w beta-karoten, wzmacnia wzrok, poprawia kondycję skóry i wspomaga regenerację komórek.
Pomarańcza dodaje dawki witaminy C, wzmacnia odporność i pomaga zwalczać wolne rodniki.
W połączeniu sok działa wzmacniająco, poprawia trawienie i dodaje naturalnej, łagodnej energii — idealnie na jesień.
Składniki
Sprzęt potrzebny do przygotowania
Wyciskarka wolnoobrotowa
Wartości odżywcze
makro 1 porcja: 90 kcal/ B: 1 g / T: 0,1 g / W: 21 g