
Szoty z selera naciowego, jarmużu i limonki to naturalny zastrzyk energii i odporności.
Limonkę sparz i cienko obierz albo wyszoruj. Selera i jarmuż dokładnie umyj. Wszystko wyciśnij w wyciskarce. Sok przelej do małych buteleczek i spożywaj codziennie. Możesz zamrozić.
Dzięki właściwościom oczyszczającym selera i jarmużu, sok wspiera detoks organizmu, poprawia trawienie i działa przeciwzapalnie. Limonka dodaje orzeźwienia i dostarcza sporą dawkę witaminy C, wzmacniając układ odpornościowy.
To np. idealny sposób na pobudzenie po zimie i wsparcie zdrowia w naturalny sposób.
Składniki
Sprzęt potrzebny do przygotowania
Wyciskarka
Wartości odżywcze
1 porcja: 88 kcal / B: 5,4 g / T: 1,5 g / W: 18,8 g błonnik: 1,1 g